BDF Vastgoed & Advies
Ron van Bedaf
Mosselaar 13
5121 SK Rijen

T: 0161-851 454
M: 06-5393 7719
E: info(@)bdfvastgoed.nl
KvK Tilburg: 1722 9094

Linked In Profiel

Opening

BDF Vastgoed is een jong bedrijf dat in juli 2008 werd opgericht door Ron van Bedaf.

Ervaringen deed hij gedurende een aantal jaren op als beheerder van een bedrijfsverzamelgebouw in Tilburg. Een complex met een oppervlakte van 12.000 m2 bestaande uit 14 verhuurbare eenheden. Andere ervaringen werden opgedaan bij een professionele vastgoedbeheerder als vastgoedmanager voor een aantal verenigingen van eigenaren. Ook werd gedurende een lange periode voor een logistieke dienstverlener werkzaamheden verricht op het gebied van bedrijfsanalyse en logistieke controle. In het begin van zijn carriŤre werkte hij in het bankwezen en aan de inkoopzijde van levensmiddelensector

BDF Vastgoed staat voor een no-nonsense aanpak die direct duidelijkheid biedt. Door handig gebruik te maken van de ervaringen die in verschillende branches werden opgedaan kan BDF Vastgoed nu een helikopterview inzetten om projecten vanuit verschillende standpunten te bezien en mede door een multidisciplinaire aanpak goede resultaten boeken.

De contacten vinden plaats op basis van wederzijds vertrouwen. Dat wordt bereikt door middel van een praktisch beproefde werkwijze voor de organisatie en uitvoering van het complete commerciŽle, technische beheer en, indien gewenst ook het financiŽle beheer. Met als belangrijkste zekerheid voor u, de onbetwiste kwaliteit van dienstverlening tegen een vaste prijs. BDF Vastgoed gaat voor een langdurige relatie met haar relaties.