BDF Vastgoed & Advies
Ron van Bedaf
Mosselaar 13
5121 SK Rijen

T: 0161-851 454
M: 06-5393 7719
E: info(@)bdfvastgoed.nl
KvK Tilburg: 1722 9094

Linked In Profiel

Werkwijze

  • Voor de overeenkomsten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest recente standaardmodellen en standaard algemene bepalingen zoals die opgesteld zijn door bijvoorbeeld de Raad voor Onroerende Zaken
  • Voor het uitvoeren van het beheer voor een Vereniging van Eigenaren wordt een, op de wensen van de klant toegespitste overeenkomst opgesteld. Daarin worden vanzelfsprekend de uit te voeren taken Ťn de rechten en plichten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer opgenomen.
  • Als de opdrachtgever een VVE is dan heeft die VVE de keuze welke werkzaamheden zij door BDF Vastgoed uit laat voeren. Zie daarvoor het tabblad VVE Beheer.
  • BDF Vastgoed werkt uitsluitend op basis van wederzijds vertrouwen. Als u BDF Vastgoed het debiteurenbeheer laat uitvoeren is het aan te raden om ons op regelmatige wijze de betalingsgegevens die noodzakelijk zijn om de controle uit te voeren, ter beschikking te stellen. Voor een efficiŽnte verwerking dient dat bij voorkeur wel digitaal te geschieden.
  • BDF Vastgoed hanteert een reŽle tariefstelling voor de werkzaamheden de zij uitvoert. Omdat wij slechts geringe overheadkosten hebben, is onze tariefstelling doorgaans aantrekkelijker.